Negovana i lepa koža podrazumeva uklanjanje neželjenih dlačica. Koristi se vosak visokog kvalita. Pri tretmanu nema neželjenih dejstava, a nakon tretmana se koriste ulja za negu kože ili puder. Izbor je Vaš!
Regije za depilaciju su:
 
-depilacija celih nogu i prepona
-depilacija pola nogu
-depilacija prepona plitkih i dubokih
-depilacija stomaka
-depilacija nausnica,brade i zulufa
-depilacija prsa
-depilacija ledja
-depilacija ramena
-intimna ili brazilska depilacija (ne i za muškarce)
 
Takodje birate tretman:
Depilacija hladnim voskom  
 
-Preporučuje se osobama sa osetljivom kožom,   
-Osobama sa proširenim venama i slabim kapilarima.   
-U letnjem periodu kada je pojačano znojenje te je koža vlažna.   
 
Preporuka za korišćenje hladne depilacije je svakako  i zbog toga što je sav utrošeni materijal za jednokratnu upotrebu i baca se, što znači da je mogućnost za infekcije nepostojeća.
 
Depilacija toplim voskom 
 
Depilacija toplim voskom je davno zastupljena ali neizostavna tehnika uklanjanja malja. Zagrejani tečni vosak se nanosi drvenom ili plastičnom špatulom, pa je iz tog razloga najbolje da ne rizikujete i sami izvodite ove tretmane kod kuće, jer uvek postoji opasnost od opekotina (ukoliko se vosak ne zagreva na optimalnoj temperaturi). Najbolje je prepustiti se veštim rukama stručnjaka u kozmetičkim salonima.   Topli vosak se prerađuje na određenoj temperaturi koja podrazumeva uklanjanje svih mogućih bakterija i nečistoća iz njega. Vosak kojim se depiliraju prepone se baca.
 
Intimna ili Brazilska depilacija
 
Intimnom ili brazilskom depilacijom se postiže uklanjanje dlačica sa najintimnijih delova tela (oko vagine ili anusa).
Intimna depilacija daje ženi punu slobodu oblačenja željenog donjeg veša ili kupaćeg kostima i maksimalnu intimnu higijenu.
 
Koja je metoda  bolja? 
 
Rekla bih, ona koja se dobro uradi. Ona metoda, gde malja nije pokidana na pola. Suština depilacije obe vrste je uklanjanje malja iz korena. Depilacije se razlikuju pa hemijskom sastavu  i načinu rada. Obe imaju efekat pilinga Vaše kože (skidanje mrtvog  sloja, epiderma) 
 
Koja je bolnija?
 
Pored individualne osetljivosti, zavisi u najvećoj meri od stručnosti kozmetičara koji izvodi depilaciju.
 
Zahvaljujući vosku vrhunskog kvaliteta na uljanoj bazi, iskustvu i stručnosti, kod nas tretman bilo koje regije tela pa i intimne regije tela - brazilka, moze da da bude prijatno i opuštajuće iskustvo, a ne nešto neprijatno i bolno.
Važna je napomena da je salon unisex tipa.
 
Tako da sve vrste depilacija sa izuzetkom brazilke podrazumeva depilaciju za oba pola, kako za žene,tako i za muškarce !!!
Potrebni muško-ženski frizeri. Izdajem radno mesto za nadogradnju noktiju...